VetPlan

Abonnér på forebyggende pleje og sundhed

På Frederiksberg Dyreklinik er raske dyr og glade dyreejere vores primære fokus - derfor indgår vi i VetPlan. VetPlan er en pakke af forebyggende sundhedstjenester, som medvirker til at holde dit dyr sundt og mindske risikoen for alvorlige sundhedsproblemer. VetPlan giver også rabatter på yderligere tjenester og foder. VetPlan er et abonnement som betales via et fast, månedlig beløb. Konceptet har kørt i udlandet i mange år og er blevet populært og værdsat af dyreejere verden over. 

Hvordan fungerer vores VetPlan?

En VetPlan indebærer, at dit dyr får sin egen årlige sundhedsplan, til et fast månedligt beløb, som betales via betalingsservice. I abonnementet, som findes, både til hund og kat, indgår de vigtigste undersøgelser og vaccinationer, som vi vurderer, at dit dyr har behov for. Abonnementet giver også fordelagtig rabatter på højkvalitets dyrefoder. Du får endda råd og vejledning om, hvordan du selv kan forebygge problemer og sygdomme. Med VetPlan giver dyrlægen, sammen med dig, dit dyr de bedste forudsætninger for et sundt helbred og et langt liv.

Hvorfor skal jeg abonnere på sundhedspleje?

Når dit dyr virker til at have det godt og hverdagen kører, så er det let at glemme de årlige kontroller, som er til at forebygge og opdage problemer på et tidligt stadie. Med VetPlan får du regelmæssige, planlagte sundhedseftersyn, dialog med veterinærfagligt personale og en fast månedlig omkostning. Dyrlægen indkalder til de undersøgelser, som ligger i sundhedsplanen og lærer dit dyr og dit dyrs behov godt at kende.

Hvad koster det?

VetPlan betales via en fast månedlig betaling, og vi tilbyder følgende pakker:

Læs mere om de enkelte pakker ved at følge linket. Den månedlige omkostning forventes at lede til en lavere omkostning for dyrlægebehandling igennem dyrets livscyklus.

Hvad indgår i VetPlan?

VetPlan er tilpasset dit dyr og har først og fremmest til formål at forebygge sygdom. Herudover kan VetPlan medvirke til at opdage eventuel sygdom og mistrivsel i et tidligt stadie. Ved den årlige vaccination som for hund er imod hundesyge, parvo, parainfluenza, leverbetændelse og leptospirose og for kat kattesyge og katteinfluenza, som er inkluderet i VetPlan, får dyret et komplet sundhedseftersyn, hvor dyrlægen undersøger hud, pels, tænder og ører. I tilfælde  af at dyrlægen opdager forandringer ved dyret, som bør undersøges, tager  dyrlægen en dialog med dyreejer omkring hvilke undersøgelser, der kan være relevante og hvad omkostningerne vil være.

Udover den årlige vaccination og det halvårlige sundhedseftersyn, indeholder VetPlan blandt andet en blodprøve og urinprøve, kloklip, rådgivning om ernæring, et tandeftersyn, gratis receptudskrivning og fordelagtig rabatter på dyrefoder. Vigtigst af alt giver VetPlan tæt kontakt med kyndigt veterinærpersonale og øget viden om dit dyrs sundhed.

Har jeg behov for en almindelig sygeforsikring?

VetPlan inkluderer forskellige forebyggende sundhedstjenester. VetPlan er ingen forsikring og dækker ikke sygdom ved ulykkestilfælde. Derfor anbefaler vi altid at tegne en sygeforsikring på dit dyr for at dække uforudsete hændelser – uanset om du vælger VetPlan eller ej.

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.